Qui és realment Manuel Bravo Solano?

Catalunya Caixa va vendre a Antartic Vintage, com a mínim, el local on està el Banc Expropiat. Un tal senyor Bravo i un representant seu, Joan Romà, es van reunir amb vàries persones del Banc Expropiat per tal d’acreditar que eren realment els propietaris del local. Malgrat el seus intents per les bones (oferint 12000 €) i per les braves (amenaçant a les allà assistents) vam decidir que no marxaríem d’aquest espai.

Des de llavors vàries informacions han anat apareixent per Internet sobre aquesta empresa i sobre Manuel Bravo Solano. A mesura que surt nova informació més fosca sembla la realitat que envolta a tot el conglomerat d’empreses que gestiona la família Bravo-Solano. Tot un seguit d’empreses que es dediquen al negoci de la compra-venda de propietats que van apareixen i desapareixent, que els seus càrrecs canvien i tornes a canviar… però curiosament les persones es van repetint i el sector comercial al que es dediquen sempré és el mateix: l’especulació immobiliària.

 

Tota la informació següent l’hem extreta de: http://bit.ly/1oPnt1W

A continuació podeu veure l’organigrama que relaciona les empreses amb la família.

1_bravomalditxs

Al següent enllaç podeu veure aquesta informació ampliada amb l’afegit de les fotos de Manuel Bravo Solano, la seva germana i la seva mare. Continua faltant el patriarca: el senyor Bravo.

Aquí l’informació comercial d’una de les seves empreses.

 

Si aconseguiu alguna informació concreta sobre Antartic Vintage, Manuel Bravo Solano o d’alguna de les altres parts del fosc conglomerat Bravo-Solano no dubteu en publicar-ho i/o fer-nos-ho arribar.