UN PERIODISTA ES COLA EN ALGUNS ESPAIS OKUPATS PER A FER REPORTATGES.

 

El passat 24 de maig,durant la última Kafeta del Banc Expropiat a Blokes Fantasma vam haver de fer fora de l'espai al periodista Nando Cruz. Es tracta d'un periodista que escriu articles d'opinió sobre "esdeveniments culturals alternatius" a El Periódico de Catalunya, entre d'altres mitjans.

El periodista va entrar al local amb una altra persona i sense demanar permís van estar fent fotos i traient informació per a fer un nou reportatge. Quan van acabar els concerts,la persona que feia les fotos va abandonar el local ràpidament, mentre Nando Cruz va continuar a dins. Algunes de les persones que estaven a la festa, en veure una persona desconeguda marxant amb una càmera de fotos professional a la mà, van donar el toc d'alarma. En adonar-nos de qui era, unes quantes persones, tant del Banc Expropiat com dels Blokes Fantasma, el vam obligar amablement a abandonar l'espai, li vam exigir que no publiqués res d'aquella nit i que no tornés a entrar com a periodista en cap espai okupat sense haver-ho demanat prèviament a la gent de l'espai, advertint-lo a més de què la pròxima vegada que ho fes les formes possiblement no serien tan amables.

Aquest periodista ha publicat articles d'opinió sobre esdeveniments en els que ha estat en altres espais okupats. Segons ell, ha demanat permís prèviament a la gent de l'espai, però sabem que almenys en algun d'ells no ho ha fet, al igual que no ho va fer en el nostre cas i que ha publicat informació i fotos d'una jornada del Banc a la plaça i de la festa als Blokes Fantasma tot i haver-li demanat que no ho fes. 

Compartim  el que ha passat per a què esteu atentxs i no se'ns torni a colar. 

El Banc Expropiat

 

Anuncis