TENIM EINES QUAN PATIM? ENS ACOMPANYEM? Compartim eines i experiències sobre malestar psicoemocional.

Des del grup motor de salut del Banc Expropiat, us convidem el proper dissabte 21 d’abril de 11h a 14.30h a participar d’una trobada per a compartir i aprendre juntes eines per acompanyar-nos en moments de malestar psicoemocional.

Volem crear un espai de confiança a on compartir des de la experiència i trencar el sistema de creences que estigmatitza i crea tabú entorn el malestar psicoemocional i els estat alterats . Apropar-nos des de la vulnerabilitat. Trencar l’individualisme i la soledat que generen aquests estats, reconèixer-nos en les altres i ampliar el coneixement sobre els processos de malestar.  Compartir i adquirir eines personals i col·lectives per a poder entendre i acompanyar a les persones que tenim aprop quan atravessen períodes de intens malestar o estats alterats, alhora que indagar i explorar les capacitats i límits personals i col·lectives en els períodes d’acompanyament.

Al llarg del dematí farem algunes dinàmiques experiencials sobre comunicació no verbal en l’acompanyament, i posteriorment compartirem entorn unes preguntes que us deixem a continuació.

1.  Recordem aquells moments o períodes de malestar intens:

   – Què m’ajuda a passar aquests moments o períodes ? (quines persones, quines actituds,  quins contextos…)

   – Què no m’ajuda en aquests moments o períodes? (quines persones, quines actituds, quins contextos…)

  1. Recordem quan acompanyem a persones que atravessen moments o períodes de malestar intens.

– Què m’ajuda a poder acompanyar a les persones? Quines eines (a nivell personal i a nivell social i contextual) tinc per acompanyar?

– Què no m’ajuda i quins límits (a nivell personal i a nivell social i contextual) tinc en l’acompanyament?

US ESPEREM!

Grup Motor de Salut del Banc Expropiat.