El Districte de Gràcia demana reunir-se amb el Banc Expropiat per decidir sobre el pagament del lloguer

Com ja havien anunciat que farien, dues persones en nom del Districte de Gràcia es van presentar el 15 de juliol al Banc Expropiat amb la voluntat d’establir una reunió amb nosaltres. Aquesta reunió finalment es celebrarà el proper diumenge 2 d’agost a les 18h a La Violeta.

Abans de res volem que quedin clares unes quantres qüestions:

  1. L’Ajuntament de Barcelona ha manifestat públicament que no continuaria pagant el lloguer del local del Banc Expropiat a l’especulador Manuel Bravo Solano si nosaltres no hi estàvem d’acord.
  2. Nosaltres també hem explicitat vàries vegades que independentment de qui sigui el propietari del local el projecte seguirà funcionant tal com ho ha fet fins ara.
  3. En la mateixa direcció, aquesta continuïtat és inseparable a que el Banc Expropiat no entrarà a negociar ni a pactar res amb el propietari o, en aquest cas, l’Ajuntament de Barcelona.
  4. La nostra voluntat és quedar-nos al lloc on estem. Això no treu que la decisió per part de l’Ajuntament de pagar o no el lloguer del local és única i exclusivament responsabilitat seva. Ha de ser el consistori d’Ada Colau qui decideixi amb els seus propis criteris i sense posar-nos a nosaltres pel mig quina posició vol prendre.

Per tal que no n’hi hagi cap dubte per part de ningú sobre aquests punts, aquesta reunió serà oberta a tothom que vulgui saber què es parlarà. Aquesta era per a nosaltres una condició imprescindible per a accedir a aquesta trobada. Volem que sigui pública la informació que ens donin així com qualsevol mena d’interlocució que poguem fer nosaltres. D’aquesta manera volem tornar a constatar que el Banc Expropiat no és negociable.

Així que us esperem a totes les interessades el diumenge 2 d’agost a les 18h a La Violeta.

Banc Expropiat de Gràcia